Gevel- en lichtreclame

Bij deze reclame uiting zijn vele mogelijkheden nl:

Gevelbelettering, de gevel wordt voorzien van belettering door middel van folie en/of geprinte afbeeldingen, eventueel op een Dibond bord.

De lichtbak is een goede keuze wanneer u op wilt vallen bij uw doelgroep, zowel overdag als in de avond. De bakken kunnen zowel op de grond, tegen de gevel als op het dak geplaatst worden. Mede door de mate van opvallendheid en de vele mogelijkheden is het één van de populairste producten bij mede-ondernemers.

Met freesletters wordt uw pand aangekleed met fraaie gelaserde of gefreesde gevelletters. Ons programma in gefreesde en gelaserde gevelletters varieert in diverse materialen, diktes, kleuren en toepassingen.

  • Acrylaat gevelletters: Acrylaat is een lichtdichte, kleurechte vorm van plexiglas welke verkrijgbaar in verschillende diktes en kleuren.
  • RVS: Kiest u voor stijlvol en exclusief, kies dan voor gevelletters uit RVS in de uitvoeringen goud, zilver of brons, geslepen of spiegel.

Overige materialen in diverse diktes in ons assortiment zijn (geanodiseerd) aluminium, acrylglas en PVC geschuimd. Op basis van de huisstijl van uw organisatie kunnen we u een passend advies van materiaal geven. Uitlichten door middel van een lichtlijst is ook een mooie toevoeging (zie foto)

IMG_3400

Gevelbord voorzien van freesletters, bord is mogelijk uit één stuk van 6 meter. Deze kunnen we heel mooi uitlichten door middel van een lichtlijst.

1e96b814-7bd1-4d43-9933-b3d11dd42461

Met doosletters aan uw gevel kunt u direct of indirect verlichte signs en logo’s op uw pand plaatsen. Van onopvallend klein tot indrukwekkend groot en van robuust en krachtig tot elegant en sierlijk. Uitstekend uit te lichten d.m.v. de laatste techniek op het gebied van energiezuinige en onderhoudsarme LED-verlichting. Uiteraard is onverlicht ook een optie.

IMG_0157

Voor vragen of een offerte aanvraag:

We staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of een vrijblijvende offerte te maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.